29/1/15

Alerta per vents

Com ja deveu saber, s'ha activat la fase d'alerta del Pla de Protecció Civil de Catalunya per vents i l'Ajuntament ens ha recomanat la suspensió de les activitats a l'aire lliure.
Les previsions diuen que els forts vents s'estendran a la nostra comarca a partir de la tarda del dijous i que el punt àlgid el tindrem a la matinada de dijous a divendres. Durant el matí de divendres sembla que el fenomen anirà perdent intensitat. Per tot plegat, hem cregut oportú suspendre avui dijous aquelles activitats extraescolars que suposin desplaçar-se fora de l'escola i, en el cas dels nens i nenes més petits romandre amb ells a l'escola esperant que les famílies els vingueu a buscar. Pel que fa a les activitats d'avui al pati, valorarem si les fem o si ens aixopluguem dins l'escola. 
També dir-vos que demà tenim previst celebrar el DENIP (dia de la pau i la no violència) i que, a primera hora, valorarem si podem dur a terme l'activitat o no. 
Finalment, d'acord amb les indicacions de Protecció Civil, us recomanem que, de cara als vostres desplaçaments d'avui a la tarda o de demà a primera hora del matí, tant si veniu de fora de Granollers com si no, tant si veniu a peu com amb qualsevol altre mitjà, estigueu especialment atents a què les ratxes de vent superiors a 90 Km/h poguessin provocar l'enlairament o despreniment d'objectes perillosos.