10/4/15

Bombardeig de pau

El passat 8 d'abril de 2015, en el Teatre Auditori de Granollers, davant  la major part d'estudiants de 2n de Batxillerat de la ciutat i de les autoritats polítiques, el grup Bombardeig de pau, va presentar una part significativa del que serà tot un musical. El musical pretén presentar la vida quotidiana de Granollers durant la Guerra Civil espanyola (1936-1939) i utilitzant com a fil conductor la història d'una parella.
Des de 2008 Can Jonch Centre de Cultura de la Pau organitza un acte amb l'objectiu que els joves mantinguin viva la memòria dels bombardeigs i que en facin l’eix de la seva educació per a la pau. El curs passat, el grup Bombardeig de pau, format generalment per alumnes i exalumnes de l'escola ja hi va participar i enguany, hi ha tornat amb persones i idees noves.
Tots els participants estan molt contents d'haver realitzat aquest acte ja que viure una experiència d'aquest tipus els ha fet notar la proximitat del públic i valorar que l'esforç realitzat durant els mesos d'assaig ha valgut la pena.