17/4/15

Recicla cultura

El pròxim dijous 23 d'abril serà Sant Jordi i l'escola vol participar en aquesta diada de la forma més solidària. Com ja hem fet altres anys, podeu participar en la iniciativa de la Fundació Servei Solidari “Recicla Cultura”, que consisteix a donar un llibre nou o que tingueu a casa i estigui en molt bones condicions, per tal que altres persones els puguin adquirir a un preu simbòlic. Amb els diners recollits es finançaran els cursos d'alfabetització i llengua que imparteix l'entitat des de fa 10 anys. Cada any en surten beneficiades prop de 2.000 persones.

La recollida de llibres s'acaba el divendres 17 d'abril. Els podreu comprar durant el dia de Sant Jordi a la porteria de l'edifici de Primària i durant l'hora del pati a l'edifici de Secundària (11:00h-11:30h).
Recordeu que no podeu portar llibres de text ni volums d'enciclopèdies. Els llibres poden ser per qualsevol edat: contes infantils, novel·les juvenils, d'adults, clàssics, còmics...
Us engresquem a participar en aquesta iniciativa que aportarà un valor afegit al vostre Sant Jordi i amb la qual transformareu la vida de moltes persones.