18/6/15

Premi al Millor Treball de Recerca

Felicitem l'alumna Núria Ventura Tarrés que ha guanyat el Premi al Millor Treball de Recerca en l'àmbit Internacional 2014-2015 que atorga la Universitat ESCI UPF amb el treball: “Mango's digital maketing in four different cities: Barcelona, New York, Shanghai and Doha".
Em dic Núria Ventura i Tarrés i avui 17 de juny de 2015 he anat a recollir el Premi al Millor Treball de Recerca en l'Àmbit Internacional 2014-2015 que m'ha atorgat la universitat ESCI upf.
El meu treball titulat: “Mango's digital marketing in four different cities: Barcelona, New York, Shanghai and Doha” consisteix en un estudi de la web de Mango centrant-me en la portada, l'índex i la secció de sabates de la web a les quatre ciutats esmentades anteriorment. La meva fita era acabar sabent si Mango duu a terme un tipus de màrqueting diferent depenent de la cultura del país.
Dono les gràcies a la universitat ESCI upf. per aquest premi i també a la tutora del Treball de Recerca, Fina Jerez, per l'ajuda que em va prestar durant el treball. S'ha de dir que l'esforç té recompensa!
Moltíssimes gràcies,
Núria Ventura i Tarrés.