5/6/15

Un projecte d'èxit: Els secrets de la Porxada

El dimecres passat 3 de juny vam presentar a la Porxada "Els secrets de la Porxada", feina que hem fet alguns alumnes de 1r Batxillerat A de manera interdisciplinar a l'assignatura de Llengua catalana i Ciències de la terra i medi ambient.

Activitat que va tenir la col·laboració d'alguns alumnes del Batxillerat B que feren el reportatge de l'activitat, reportatge que properament podreu veure'n un resum a TVG.
Aquesta presentació formava part del el projecte comunitari "Alesplaces!" que per quart any, proposa una programació d'activitats a l'espai d'una plaça.
Un dels resultats de l'activitat ha estat un petit llibret "Els secrets de la Porxada" que vam presentar en una petita publicació el mateix dimecres a la plaça de la Porxada.
L'activitat va tenir una gran participació de petits i grans, i va estar acompanyada pels regidors del cultura, ensenyament, joventut i serveis socials ; així com també vam poder disfrutar de la presència de representants de la biblioteca "Can Pedrals" i del mateix alcalde que ens va felicitar per la tasca feta.

Escriptores:
Marina Andreu Pérez
Samanta Alonso Pagès
Vinyet Blanch Anguera
Maria Casas Garcia
Maria Ortuño Saavedra

Col·laboradors:
Javier Llorente García
Josep Vidal Rosa

Reportatge:
Francesc Boix
Manel Augé

Il·lustradora:
Sandra Flor

Professores:
Teresa Coma Torres
Maria Parera Mayans