26/6/15

X Jornada del Consell Català de Formació Professional

L’Auditori de la Torre Agbar de Barcelona va acollir ahir la X Jornada del Consell Català de Formació Professional sota el lema ‘L’adaptació al canvi’. docents  de l’Escola Pia Granollers  i l’Escola Pia Sant Antoni de Barcelona, així com la Núria Pallí del departament Escola Treball de la Institució, participen a la Jornada.
Aquesta trobada es planteja com una oportunitat per debatre sobre el futur de l’FP catalana poques setmanes després que el Parlament aprovés la nova llei que ha de regular-la.
L’acte ha estat inaugurat pel president de la Generalitat, Artur Mas, i ha comptat amb la presència de la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau; el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, i el president del Consell Català d’FP, Xavier Casares.
Durant la X Jornada es varen sentir ponències d’experts sobre models formatius més innovadors, així com persones vinculades en el mon empresarial  entre d’altres han participat el Sr. Alfonso Letosa cap d’Organització de l’empresa Mango, el Sr. Carles Pitart director d’operacions de Manpower, la Sra. Maria Salamero directora d’Innovació d’Agbar i el Sr. Narcís Bosch director gerent de les cambres de comerç.