11/11/15

Visita al Museu de La Tela

El divendres dia 6 de novembre, durant el matí, vam fer una sortida al museu de la Tela de Granollers totes les classes de 1r d’ESO. Quan vam arribar hi havia un càmera que ens anava a gravar per sortir a VOTV, la televisió del Vallès Oriental.
Quan ja estàvem allà, ens van donar un vidre especial per poder mirar directament el Sol sense fer-nos mal a la vista. Seguidament ens van portar dintre del museu, a una sala on hi havia coixins i bancs per asseure’ns i ens van explicar el moviment que feia la Terra de rotació i translació i també com orientar-nos.

Després  ens van portar a un planetari on hi havia un sofà molt còmode. Primer va projectar unes imatges de com es veia el cel de Granollers i després ens va ensenyar unes quantes constel·lacions, molts tipus d’estrelles, llegendes de constel·lacions…

I també vam fer un viatge a Júpiter i el vam poder veure des de molt a prop. Finalment ens van deixar una estona per observar els insectes que hi havien en una sala, alguns eren fastigosos!

Després d’inspeccionar tot el museu vam anar cap l’escola, va ser una experiència única, i posteriorment el dimarts 10 de novembre van retransmetre la visita a VOTV.

Ruth Abella i Mireia Lloret 1r ESO A