8/4/16

Ajuts individuals de materials i llibres de l'Ajuntament de Granollers per a Ed. Infantil, Primària i Secundària

Està previst que el dia 12 d'abril s'aprovin les bases reguladores dels ajuts individuals de material i llibres de l'Ajuntament de Granollers i la convocatòria dels corresponents per al curs escolar 2016-17 per a alumnes d’infantil,  primària i secundària empadronats a Granollers. Aquest any per primer cop s'unifiquen els processos  en una única convocatòria.(infantil, primària i secundària). El període de presentació de sol·licitud dels ajuts de material i llibres serà del 18 d’abril al 29 d’abril de 2016.
Els impresos es podran recollir a l’ OAC (Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Granollers al c/ Sant Josep, 7 de Granollers) i s’hauran d’entregar juntament amb tota la documentació requerida a la mateixa OAC i també ho trobareu a www.granollers.cat.
D'altra banda, el proper dijous dia 14 d'abril a les 10 h, a les 11 h i a les 12 h i divendres 15 d'abril a les 11 h, el servei d’Acollida de l’Ajuntament de Granollers oferirà unes sessions informatives de com omplir i obtenir la documentació que es demana a la sol·licitud de material i llibres, a les dependències de l'OAC.