4/4/16

L'esforç obté premi

Creiem que sempre és així. N'estem convençudes i convençuts. Alguns cops, fins i tot, aquest esforç es fa mereixedor de reconeixement públic. Aquest és el cas de Maria Ramal García i el seu treball de recerca: El BIOGÀS. UN MÓN SOSTENIBLE ÉS POSSIBLE. Un treball rigorós i ple de talent que ha estat escollit per un comitè de científics i guardonat amb un premi de Recerca Jove 2015.

L'acte de lliurament va tenir lloc aquest dissabte a l'Auditori de Barcelona amb presència de la família de la Maria, el seu tutor del treball, en Xavier Serra, i en David Mas en representació de l'Escola Pia de Granollers. 
Ha estat un acte emotiu on el conseller d'Empresa i Coneixement, Sr Jordi Baiget, ha fet una intervenció motivadora per felicitar els premiats i els seus familiars posant en valor la seva aportació al país perquè "els joves són el futur d'un país però també el futur d'un país depèn de la recerca que s'hi fa". El conseller ha reblat el seu discurs reconeixent el talent dels guardonats i la seva capacitat d'esforç i sacrifici tot subratllant que "el talent sense esforç no és res".
L'acte l'ha conduït el director de l'Agència de gestió d'ajuts universitaris i de recerca, Sr Jordi Mas, que els ha recordat que "sou membres d'una comunitat que us apassiona la ciència amb aquesta curiositat per descobrir la realitat que us envolta". També són remarcables les paraules que els va adreçar el Sr Francesc Subirada, director general de Recerca, lloant "el valor de les preguntes, perquè un bon estudiant es distingeix per fer-se les preguntes adequades, perquè podríem dir que la història de la ciència és la història de les bones preguntes".
Felicitem la Maria i l'animem a seguir lluitant pels seus somnis des del grau de Biotecnologia on ja està demostrant la seva vàlua.
ENHORABONA!!