10/11/16

Nou projecte amb l'obra social La Caixa

El projecte Tira milles va arribar al seu punt final amb un somriure a la cara de tots els participants, sent aquest, un claríssim indicador de la feina ben feta. L’Escola Pia de Granollers com a col·laboradora amb el Programa Reincorpora de L’Obra Social “La Caixa” conjuntament amb L’Escola de Vela de Mataró i l’Escola d’Educació Especial Les Aigües de Mataró han portat a terme un projecte basat en l’aprenentatge-servei i els processos d’inclusió social.

Propostes com aquesta ens permeten viure experiències significatives de formació i servei comunitari, que combinats amb espais de reflexió, acompanyament i treball en xarxa afavoreixen la inclusió de persones amb diverses realitats en una societat plural com la nostra. 
L’objectiu és, amb l’excusa d’aprendre a navegar, treballar competències que ens facilitin la inserció al món social i laboral: El treball en equip, la responsabilitat, la flexibilitat i la tolerància, són alguns dels aspectes treballats durant dues setmanes d’intercanvi i aprenentatge amb les entitats anomenades. 
Compartir experiències amb il·lusió, intercanviar realitats, adquirir nous coneixements i percebre que són útils per a nosaltres i per als demés, ens fa avançar cap a les nostres fites.