7/3/17

Òscar Latorre medalla d'or del concurs d'alumnat de FP SpainSkills en la categoria de coneixements d'administració de sistemes en xarxa

Òscar Latorre Vazquez, alumne de Cicles Formatius d'Informàtica a l'Institut Carles Vallbona, ha quedat campió al concurs SpainSkills 2017 en la modalitat d'Administració de sistemes en xarxa, que valora la traça en l'àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació.
L'Òscar ha demostrat el coneixement de l'equip informàtic, els elements de distribució i comunicació, i el software d'aplicació, així com les seves competències a l'entorn de la seguretat de sistemes i la capacitat d'implantar mesures per garantir-la.
El seu tutor ha estat el professor Roger Sánchez Yuste que l'ha acompanyat en la competició a Madrid, celebrada de l'1 al 3 de març. L'Òscar havia quedat campió el curs passat al CatSkills 2016, el campionat d'FP de Catalunya.
Un total de 312 estudiants de Formació Professional de tot l'Estat espanyol han participat, competint en 25 modalitats, en la 36 edició dels Spainskills. Els guanyadors aniran al WordlSkills, a Abu Dhabi, del 14 al 19 d'octubre.