16/3/17

Torna Recicla Cultura

Ja tornem a tenim aquí Recicla Cultura, la iniciativa de la Fundació Servei Solidari que promou donar llibres per tal que altres persones els puguin adquirir a un preu simbòlic per Sant Jordi amb l’objectiu de finançar els cursos d’alfabetització i llengua que imparteix l’entitat des de fa 10 anys a prop de 2.000 persones cada any. Concretament, la venda de llibres la farem el divendres 21 d'abril, davant de l'edifici de primària (tot el dia) i al pati de l'edifici de secundària (d'11 a 11.30 del matí).
Molts ja coneixeu el funcionament de la campanya, però aprofitem per recordar-vos que per tal que sigui un èxit cal que ens doneu aquells llibres que teniu a casa, però que es troben en bon estat. Nosaltres els revisarem i classificarem i la diada de Sant Jordi els trobareu tots a la venda a un preu simbòlic.
Recordeu tenir en compte que:
  • Els llibres han d’estar en bon estat.
  • No podeu portar volums d’enciclopèdies ni llibres de text.
  • Podeu portar llibres infantils, novel·les juvenils, d’adults, clàssics, còmics, etc.
  • La recollida la farem a la recepció de qualsevol dels dos edificis fins al divendres 7 d’abril de 2017.
Us engresquem a participar en aquesta iniciativa social i diferent que aportarà un valor afegit al vostre Sant Jordi i amb la qual transformareu la vida de moltes persones! El divendres 21 d’abril de 2017 esteu també convidats a col·laborar en l’activitat amb la compra d’un d’aquests llibres. Agraïm per endavant la vostra col·laboració i restem a la vostra disposició per a qualsevol aclariment!

Acció tutorial i Pastoral, Equip de mediatecaris i grup Mou-te
Escola Pia Granollers
jose.mancilla@epiagranollers.cat
mediatecaris@epiagranollers.cat