Benvolguts pares i mares

Des de la Taula per la Democràcia, entitat composta per diverses institucions socials, sindicals i empresarials, s’ha fet una crida al conjunt de la ciutadania de Catalunya, en la seva pluralitat i diversitat, a la defensa d’un marc democràtic que tingui per principi el diàleg i no la força, la política i no l’autoritarisme, el respecte i no la intolerància i s’ha convocat una aturada cívica per a demà, dia 3 d’octubre.

L’Escola Pia de Catalunya s’ha adherit a la convocatòria de demà, com moltes altres entitats. Per tant, demà l’escola no obrirà amb normalitat sinó que només mantindrà els serveis mínims establerts pel Departament d’Ensenyament. En el cas de secundària, etapa en la qual no hi ha serveis mínims, mantindrem però l’opció d’acollir els alumnes les famílies dels quals no tinguin cap més alternativa.

Si a algú li és absolutament indispensable, l’escola romandrà oberta des de les 7,45 h fins a la finalització de l’horari d’extraescolars, tenint en compte, però, que el nombre de professionals serà molt reduït i, a més, cap activitat extraescolar es podrà fer amb normalitat. El servei de mitja pensió funcionarà també d’acord amb els serveis mínims, tal com ens han comunicat des de l’empresa subministradora.

Les entrades i sortides de l’edifici de l’Avda Sant Esteve es faran només per la porta principal i les de l’edifici del Carrer Guayaquil per la porta de la Formació professional.

Lamentem l’afectació que pugui tenir aquesta aturada en el vostre dia a dia habitual.

Agraïts
​Escola Pia Granollers

Contacte

Segueix-nos

Escola Pia Granollers
Educació Infantil i Educació Primària
Sant Esteve, 14
Tel. 938 793 400
Fax 938 793 318

Formulari

Envia´ns un missatge a aquest formulari de contacte.

Escola Pia Granollers
Secundària, Batxillerats i Formació Professional
Guayaquil, 54
Tel. 938 794 314
Fax 938 790 061

   

Les xarxes dels alumnes

Disseny web per

Inscrita en el registre d´Entitats Religioses
Núm: 954-a/4-SE/B
Centre concertat per la Generalitat de Catalunya
Codi Centre: 08017785
CIF: R0800590B

Avís legal