El gimnàs de l’edifici de secundària (carrer Guaiaquil, 54) va ser l’escenari del lliurament de premis de la 17a edició de la Festa de les Arts organitzada per l’Escola Pia de Granollers. Des de dos quarts de sis fins a dos quarts de set, ahir a la tarda molts nens i nenes, nois i noies i també algun adult va veure recompensat el seu esforç amb un diploma, un llibre, un obsequi i, sobretot, un fort aplaudiment per part de tot el públic assistent que reconeixia, d’aquesta manera, la qualitat dels treballs premiats.

En aquesta ocasió, la taula presidencial estava integrada per en Xavier Ambròs (director gerent), la Núria Asturgó (directora acadèmica de primària), en David Mas (director acadèmic de secundària) i la Carme Ballús, escriptora granollerina de relats breus, contes, microrelats… i que durant molts anys va ser professora de llengua i literatura a l’Institut Antoni Cumella. Tots quatre van ser els encarregats de donar en mà els premis als guanyadors.

L’acte va ser presentat per dos alumnes de 2n de Batxillerat, en Nil Lopez i la Mercè Mayol. També van participar-hi la Paula Rodríguez i la Clàudia Zafra (de 4t d’ESO), com a lectores, i la Clara Madina, de 1r d’ESO B, va acompanyar l’acte amb la interpretació de dues peces al violoncel.
Pel que fa a les categories i modalitats premiades van ser moltes i variades. Tots els treballs podreu consultar-los en la publicació digital que editem a cada edició de la Festa de les Arts.
Podeu veure l’àlbum de fotos a la nostra intranet.