Inici > Inscripcions i portes obertes

Inscripcions i portes obertes – Curs 2020/2021

   Preinscripció

CURS 2020-21

Dates de preinscripció: del 23 de març a l’1 d’abril.

ELS NENS I NENES DE P-3 ESTRENARAN NOVES AULES EL CURS VINENT!!

L’any 2017 es va acabar la primera fase d’obra amb la qual vàrem estrenar cuina, menjador de P-3, menjador gran, botiga, administració i més de 1.400 m2  d’aules noves de mides variades per complementar els espais que teníem fins ara.

El nens i nenes que comencin a l’escola P-3 el curs que ve estrenaran noves aules, un espai de joc per a tota infantil, una nova aula de manualitats per als més petits, un nou gimnàs, nous vestidors i un nou pati en l’edifici nou. S’han dissenyat els nous espais després d’un procés de reflexió amb les mestres i els especialistes en arquitectura escolar i s’han seguit les línies que ens arriben del nord d’Europa i que segueixen els nous Programes d’Innovació Pedagògica.

Ja només restarà per fer el pavelló i podrem acabar la sala d’actes que tindrem a la planta baixa de l’edifici nou i ho completarem amb un projecte de pati que permeti dotar els 3 patis d’espais variats i educatius.

Aleshores podrem dir que haurem passat d’una escola de 4.500 m2 a una escola de 10.000 m2, havent reformat uns 2.500 m2 i havent-ne creat de nous uns 5.500. Una escola que permetrà als alumnes i les famílies de la nostra comunitat educativa d’afrontar amb garanties els reptes del Segle XXI.

 

Voleu conèixer el nostre projecte educatiu?

Us recomanem que concerteu una entrevista personalitzada i així podreu sentir tota l’explicació del projecte educatiu i fer totes les preguntes que vulgueu tant de l’escola com del procés de preinscripció. Si teniu alguna família coneguda que també està interessada en fer una entrevista, podeu venir plegats.

Com ho podeu fer?

938793400 (Teresa)

preinscripcio@epiagranollers.cat

Quan farem portes obertes?

DATES PER AL PROCÉS DE PREINSCRIPCIÓ DEL CURS 2020-21

 • Si no hi ha cap imprevist de darrera hora, començarem fent una reunió informativa el dijous 5 de març a les 19.30 per a les famílies d’infantil i primària.

 • Aquesta reunió la repetirem el dimarts 10 de març a la mateixa hora.

 • Entremig, el dissabte 7 de març d’11 a 13,30 h. farem les portes obertes per a educació infantil i primària a l’edifici de l’Avda Sant Esteve.

 • Per a ESO, farem una reunió informativa i visita a l’escola del carrer Guayaquil -tot junt- el dijous,12 de març a les 19.30 h.

 • Per a batxillerat, farem una Jornada de Portes Obertes a l’escola del carrer Guayaquil el dimecres 25 de març a les 19.30 h.

Informació de la Generalitat de Catalunya

La preinscripció és el tràmit que cal fer per ser admès per primera vegada en un centre sostingut amb fons públics, i també quan es vol canviar de centre.

 Per fer la preinscripció cal:

 • conèixer el calendari del procés,
 • consultar els centres,
 • conèixer els criteris de prioritat amb què s’ordenen les sol·licituds (i la documentació que els acredita),
 • presentar la sol·licitud i la documentació (només una sol·licitud per alumne en què constin els diversos centres per ordre de preferència),
 • consultar els resultats de la preinscripció quan es publiquen les llistes de sol·licituds amb la puntuació provisional i quan es publiquen aquestes llistes amb la puntuació un cop resoltes les reclamacions,
 • consultar el centre assignat, i
 • fer la matrícula.

 

Les famílies d’alumnes del segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria podran fer la preinscripció entre el 23 de març i l’1 d’abril de 2020. Aquestes són les dates del procés de preinscripció per aquests ensenyaments que estableix el Departament d’Educació per al curs escolar 2020-2021. 

També es determina el període de matriculació del segon cicle d’educació infantil i dels ensenyaments obligatoris. Així, fins a 1r ESO, la matrícula es podrà fer del 16 al 22 de juny de 2020; i a partir de 2n d’ESO, entre el 29 de juny al 3 de juliol ( tenint en compte que l’avaluació extraordinària serà del 18 al 23 de juny).

DOCUMENTACIÓ IDENTIFICATIVA

El formulari de sol·licitud s’ha de presentar, en tots els casos, acompanyat dels documents següents:

 • Original i fotocòpia del llibre de família o altres documents relatius a la filiació. Si l’alumne o alumna està en situació d’acolliment, la resolució d’acolliment del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.
 • Original i fotocòpia del DNI de la persona sol·licitant (pare, mare, tutor/a o guardador/a de fet) o, si el sol·licitant és estranger, de la targeta de residència on consta el NIE o el passaport. Si es tracta d’estrangers comunitaris, document d’identitat del país d’origen.
 • Original i fotocòpia del DNI de l’alumne o alumna major de 14 anys o si té DNI tot i ser menor de 14 anys.

 

CRITERIS DE PRIORITAT

 Pendent de publicar

Si teniu algun dubte, podeu adreçar-vos al telèfon de l’escola 93 879 34 00 i demanar per Noèlia Viu (en horari de 9 a 13h i de 15 a 18h), o bé deixar-nos un missatge mitjançant el formulari de sota.

CONTACTA AMB NOSALTRES: